Як Освітній центр Верховної Ради України британців вражав

Освітній Центр Верховної Ради України
17 травня 2023, 09:30

 Нещодавно команда Освітнього центру відвідала та, найцінніше, мала змогу попрацювати разом з представниками Освітнього центру Великобританії у самому серці Лондона! А вже сьогодні Освітній центр Верховної Ради України запрошений на спільні онлайн-конференції з представниками освітніх підрозділів Парламенту Великобританії та найбільших музеїв Сполученого Королівства!

Керівниця Освітнього центру Верховної Ради України Олена Костинюк мала змогу виступити перед колегами з Освітнього центру Великої Британії в режимі онлайн. Вона розповіла про досвід роботи Центру в умовах воєнного стану, про підтримку української молоді та соціальні проекти, поділилася успіхами команди Центру та амбітними планами на майбутнє.

Другий виступ Олени Костинюк відбувся перед представниками найбільших музеїв Сполученого Королівства, які є учасниками спеціального Форуму з освіти та навчання. Завдяки онлайн-зустрічі учасники мали змогу обговорити власні ініціативи, успіхи та проекти в галузі освіти. Найбільше учасників цікавили питання щодо роботи Освітнього центру українського Парламенту в умовах блекауту, як ми тримаємо зв’язок з українськими дітьми за кордоном, наскільки війна впливає на психологічний стан учнів та як Освітній центр допомагає дітям через спеціальні формати заходів.

Готуємося до подальшої плідної співпраці між Україною та Британією в галузі громадянської та парламентської просвіти! Разом до перемоги!