Відбулася неформальна зустріч Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука зі студентами політологами та істориками Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Освітній Центр Верховної Ради України
04 квітня 2023, 15:45

 

Сьогодні відбулася неформальна зустріч Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука зі студентами політологами та істориками Київського національного університету імені Тараса Шевченка!

Спілкування відбулося у форматі дискусії, під час якої молодь мала змогу поставити свої запитання до Руслана Стефанчука.

Обговорювали актуальні та цікаві питання сьогодення. Голова українського Парламенту розповів про особистий шлях у політику, відповів на запитання щодо вступу до НАТО, про основні проблеми та зміни в галузі освіти, міжпарламентську діяльність та багато-багато іншого!

Під час заходу Руслан Стефанчук наголосив: «Безумовно, перше і головне – це перемога на полі бою. Далі має настати юридична відповідальність росії та компенсація агресором всіх завданих збитків. Дякую кожному студентові за нестримне бажання зробити нашу Україну кращою, віру в нашу Перемогу, впевненість у нашій силі і незворотності шляху».

Пишаємося нашою молоддю!

Фото: Андрій Нестеренко, Вадим Сарахан