Малюнки від Освітнього центру продовжують знаходити своїх адресатів

Освітній Центр Верховної Ради України
28 листопада 2022, 15:30

24-26 листопада Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко на чолі парламентської делегації перебував з робочим візитом у Республіці Корея.

До складу української делегації також увійшли народні депутати України, члени Комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва: голова Комітету Олександр Мережко та член Комітету Ольга Руденко.



Під час зустрічі з Головою Асоціації КОІМА КІМ Бйонг-Гваном та з представництвом компанії «POSCO International» Олександр Корнієнко презентував колегам дитячий малюнок, виконаний у межах всеукраїнського флешмобу «Діти України – за мир», який організував Освітній центр Верховної Ради України.

Олександр Корнієнко повідомив присутнім про енергетичну кризу в Україні та наслідки обстрілів росією українських міст й об’єктів критичної інфраструктури: «Українці зараз дуже об’єднані перед обличчям загрози — ми не здаємося та всі разом, кожен на своєму фронті рухається до закінчення війни, перемоги та миру в країні».

Водночас Перший віцеспікер проінформував про досягнення України у різних напрямах: як у військовому — про деокупацію українських територій, так і про вдало проведені реформи, розвиток ІТ-галузі, зокрема, упровадження «Дія. City». «Проте росія продовжує скоювати терористичні акти та руйнувати міста. Саме тому Україна потребує допомоги у відновленні та реконструкції своїх територій », — додав Олександр Корнієнко.


«Президент України Володимир Зеленський запропонував десять пунктів для досягнення миру, а в цей час рф випустила 100 ракет по території України», — заявив Перший заступник Голови Парламенту, наголосивши, що Європейський Парламент у середу, 23 листопада, вже визнав російську федерацію державою-спонсором тероризму.


На завершення Перший віцеспікер Олександр Корнієнко наголосив: «Для нас важливо посилення санкційної політики та продовження тиску проти росії. Вдячні Південній Кореї за допомогу та підтримку всього Українського народу».