Відбувся відкритий захід в Освітньому центрі за участі народної депутатки Ольги Коваль

Освітній Центр Верховної Ради України
25 квітня 2022, 10:30

Незважаючи на умови воєнного стану в Україні, Освітній центр Верховної Ради продовжує працювати та регулярно організовувати зустрічі з парламентарями.

Сьогодні за участі народної депутатки України, голови підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Ольги Коваль відбувся відкритий захід, на якому вона разом з учасниками дискутували про майбутнє професійної освіти в Україні.

Під час ефіру були розглянуті питання щодо закінчення навчального 2022 року, можливості вступу до омріяних закладів професійної та фахової передвищої освіти, останніх законодавчих змін у сфері професійної освіти, зокрема до Бюджетного кодексу.

Ольга Коваль дала вичерпні відповіді на різноманітні й актуальні запитання учасників відеоконференції та глядачів прямого ефіру.

 

Переглянути запис прямого ефіру ви можете на офіційній фейсбук-сторінці Освітнього центру: https://fb.watch/cC5MllxMCR/ та на ютюб-каналі: https://youtu.be/nJdQdq65V5o