Реєстрація на онлайн-урок Освітнього центру Верховної Ради України

Освітній Центр Верховної Ради України
03 листопада 2021, 15:59

Освітній центр Верховної Ради України організовує просвітницькі заходи як у стінах Українського Парламенту, так і в онлайн форматі, на платформі ZOOM, щоб діти зі всієї країни мали можливість дізнатись про особливості роботи єдиного законодавчого органу влади.

Основним пріоритетом роботи Освітнього центру Верховної Ради України є безпека та здоров'я його відвідувачів! До поліпшення епідеміологічної ситуації у столиці ми зобов’язані дотримуватись рекомендацій щодо переведення заходів для школярів у дистанційному форматі.

Запрошуємо усіх охочих з різних куточків України реєструватися на онлайн-заходи до Освітнього центру Верховної Ради України. Адже на тематичному уроці школярі та студенти матимуть змогу дізнатися більше про діяльність Верховної Ради України, особливості організації та функціонування органів державної влади та навіть спробувати себе у ролі народного депутата України за допомогою спеціально підготовленої програми онлайн-уроку в інтерактивній формі.

Для цього Вам необхідно попередньо узгодити час та дату проведення онлайн-уроку для класу/групи зі співробітницею Освітнього центру Верховної Ради України за телефоном (або написати у Viber) :  +38(063)-63-86-281 (Дар’я Ігнатенко).

Обов’язковою умовою проведення онлайн-уроку є наявність технічного обладнання у приміщенні закладу для забезпечення якісного зв’язку через засоби відеоконференції.