Досягнення

31 березня 2021, 11:20

ДОСЯГНЕННЯ ОСВІТНЬОГО ЦЕНТРУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

З моменту відкриття, 19 липня 2019 року, Освітній центр відвідали більш ніж 14 000 школярів та студентів з усіх областей України.

Більше 70-ти народних депутатів України були залучені до проведення інтерактивних уроків та тематичних зустрічей.

Проведено 8 виїзних уроків від Освітнього центру в 7 областях  України (вінницька, луганська, одеська, хмельницька, дніпровська, волинська, львівська) за підтримки програми USAID «РАДА».

Затверджено Стратегічний план розвитку Освітнього центру Верховної Ради України 2020-2024 роки.

Під час пандемії COVID-19 (з 12 березня 2020 року) Освітній центр Верховної Ради України – один з перших освітніх парламентських центрів в світі – успішно розробив та впровадив проведення просвітницьких заходів онлайн: зустрічі з народними депутатами України, імітаційні ігри з моделювання засідання комітетів Верховної Ради України та ігор у форматі «Що? Де? Коли?».

В ОНЛАЙН ФОРМАТІ ЗА 2020 РІК НАМ ВДАЛОСЯ:

залучити понад 4400 школярів та студентів зі всієї України до парламентської просвіти за допомогою онлайн-заходів Освітнього центру Верховної Ради України;

започаткувати проведення онлайн-уроків та імітаційних ігор за участю народних депутатів України, серед яких: Павло Бакунець, Наталія Піпа, Інна Совсун, Марія Мезенцева, Святослав Юраш, Вадим Галайчук, Вячеслав Рубльов, Ольга Саладуха, Олександр Юрченко, Ігор Гузь, Ольга Коваль, Сергій Гривко та інші.

організувати онлайн-заходи, конкурси, тематичні зустрічі приурочені до свят та інтелектуальні ігри-вікторини на офіційній Facebook-сторінці, у яких взяли участь понад 9000 школярів та студентів зі всієї України.