28 червня, до 28-ої річниці ухвалення Конституції України, Освітній Центр Верховної Ради України провів спеціальний парламентсько-просвітницький захід. Учасниками уроку стали діти ветеранів війни та осіб з інвалідністю внаслідок війни і діти загиблих Захисників і Захисниць України. Хлопці і дівчата дізнались багато цікавинок про історію української державності, а також про деталі Конституційної ночі - доленосної доби, результатом якої стало ухвалення Основного Закону країни, який визначає найголовніші аспекти життя України і дотепер.
Після уроку на учасників заходу чекала вікторина, присвячена знанню Конституції. А після захоплюючого квізу діти мали змогу відчути себе депутатами Верховної Ради України, які розробляють власні законопроєкти, обговорюють їх і презентують колегам зі справжнісінької трибуни, - а потім беруть участь у дебатах і голосуванні!
А в кінці заходу на учасників чекали святкові подарунки і частування!
Дякуємо всім учасникам за ентузіазм, залученість і неймовірне натхнення! Захід проведено за підтримки Програми USAID РАДА: наступне покоління та American Councils for International Education.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку