Уже цієї п’ятниці відбудеться унікальний онлайн-урок Освітнього центру до других роковин повномасштабного вторгнення рф на територію України.
Наш захід – це неймовірна можливість дізнатися про героїчні постаті української історії та насправді фантастичні подвиги Українських воїнів. Але це ще не все!
До нашого заходу наживо доєднаються представники бойових бригад, які просто зараз пишуть нові сторінки у книзі Української звитяги, щодня виборюючи нашу свободу. І саме від наших Героїв учасники заходу зможуть дізнатися про бойовий шлях підрозділів і вкотре переконатися в тому, що все буде Україна! Тож давайте цього дня об’єднаємось і підтримаємо наших незламних Героїв! А наприкінці заходу кожен зможе взяти участь у крутій вікторині, переможець якої гарантовано отримає подарунок від ОЦе!
Коли? 23.02.2024 Початок о 14:00 З урахуванням великої кількості учасників, які уже зареєструвалися для участі в заході, просимо вас взяти участь у його прямій трансляції на платформах https://t.me/educationcentreVR/4065 та https://t.me/educationcentreVR/4065

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку