Шевченківський квест в Освітньому центрі.
Освітній центр провів просвітницький захід до 210-ої річниці від народження Тараса Шевченка – і Міжнародного дня боротьби за права жінок.
Цей день – насправді особливий для нас, тож ми вирішили відзначити його в особливому форматі і поєднати зустріч із народною депутаткою України, міні-лекцію про Кобзаря та справжній квест для курсантів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка!
Народна депутатка України Юлія Овчинникова щиро і відверто поспілкувалась із курсантами, відзначивши роль Парламенту в боротьбі українського народу за волю – і натхнення, яке надають у цій боротьбі слова Великого Кобзаря, а також відповіла на їхні запитання.
Директорка Музею історичного центру міста Києва Наталія Клименко розповіла учасникам заходу про найцікавіші моменти життя Шевченка – і навіть продемонструвала архівні документи.
А потім курсанти взяли участь у розробленому фахівцями ОЦе Шевченківському квесті, що складався з етапів на відзначення сфер діяльності Кобзаря: література, образотворче мистецтво, історія та філософське підґрунтя парламентаризму, а також частина, присвячена його участі у таємному Кирило-Мефодіївському братстві. Пройшовши всі етапи квесту і отримавши необхідні підказки, команди запекло змагалися на останньому етапі – введенні таємного коду, а команда-переможець отримала цінні призи від ОЦе!
Дякуємо усім гостям заходу і принагідно вітаємо усіх зі святами!


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку