Цього року ми досягли неймовірних успіхів! Адже спеціальними гостями наших заходів ставали Керівництво Парламенту, народні депутати України, представники міжнародних дипломатичних місій, Посли України в різних країнах світу та міжнародні експерти! Впевнені, що міжнародний рівень наших парламентсько-просвітницьких заходів і надалі дивуватиме вас рівнем запрошених спікерів та темами обговорення!

У 2023 році ми провели наші уроки у різних куточках України, а саме: Полтаві, Вінниці, Одесі, Івано-Франківську, Умані. Якщо ж ми не завітали у ваше місто - не переймайтеся! Адже ми продовжуватимемо наші візити і надалі.

Освітній центр активно досліджує світовий досвід парламентсько-просвітницької діяльності для впровадження найкращих практик в українському Парламенті та вітчизняній системі громадянської просвіти молоді!



Дякуємо кожному, хто брав участь у наших подіях!
Але всього цього, звичайно, не було б без постійної підтримки нашого розвитку з боку міжнародних партнерів! Щиро дякуємо за підтримку Програми USAID РАДА: наступне покоління та American Councils for International Education!
Стоїмо на сторожі парламентської просвіти!
Далі буде!
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку