Апарат Верховної Ради України передав гуманітарну допомогу мешканцям Херсонщини.
Після підриву російськими військами дамби Каховської ГЕС Апарат Верховної Ради України оголосив збір допомоги постраждалим мешканцям. До ініціативи долучились як працівники Апарату, так і народні депутати України. Загалом мешканцям Херсонщини передали приблизно 40 тонн питної води, продукти харчування, корм для тварин, засоби особистої гігієни, одяг та взуття для чоловіків, жінок і дітей, побутову хімію, генератор.
Три вантажівки із гуманітарною допомогою Керівник Апарату Верховної Ради України Вячеслав Штучний у межах робочого візиту до Херсона передав очільнику Херсонської ОВА Олександру Прокудіну.
Освітній центр Верховної Ради України також долучився до ініціативи Апарату Парламенту. Адже ми переконані, що в єдності українського народу наша сила, і лише об'єднані ми наближуємо омріяну Велику Перемогу!
Віримо, що зовсім скоро Освітній центр зможе завітати до хороброї Херсонщини зі спеціальними заходами, аби підтримати українську незламну молодь ???????? Херсон, наші серця з вами! Разом до перемоги!
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку