1 червня Освітній Центр Верховної Ради України в рамках поїздок в регіони України провів інтерактивний парламентсько-просвітницький захід для студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Одеського національного університету імені І.І. Мечникова та школярів комунальних закладів загальної середньої освіти Уманської міської ради.

Спілкування відбулося у форматі інтерактивної презентації, що передбачає виклад інформації про історію та основи українського парламентаризму, засади роботи гілок влади в Україні, зокрема, Верховної Ради України, її комітетів та народних депутатів, способи взаємодії з українським Парламентом та роботу Верховної Ради України під час воєнного стану. Крім цього, учні взяли участь в спеціальних воркшопах та інтерактивах.

Під час відкритого заходу учасники мали змогу поставити свої запитання лекторам від Освітнього центру Верховної Ради України та отримати розгорнуті, фахові відповіді. Загалом протягом одного дня вдалося охопити аудиторію більше 1100 осіб.

Урок проведено за підтримки Програми USAID «РАДА: наступне покоління» та American Councils for International Education.

 Актуальну інформацію щодо наступних заходів можна знайти на офіційних сторінках Освітнього центру Верховної Ради України у соціальних мережах:
Facebook: @Освітній центр Верховної Ради України

Instagram: education_center_of_vru

Telegram: educationcentreVR

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку