Україна - країна справжніх волонтерів. Це всі ми зрозуміли з перших днів повномасштабного вторгнення, коли кожен намагався допомогти чим міг, кожен хотів бути корисним. Є в нашій країні чимало людей із «золотим серцем», і багато з них для себе обрали волонтерство справою життя.

Багато українців відчули, що не можуть стояти осторонь і знайшли джерело енергії в допомозі землякам. Як виявилося, ми здатні на багато речей.


З перших днів війни працює єдиний телемарафон. «Єдині новини» - це інформаційний телемарафон, запущений 24 лютого 2022 року з метою інформування населення щодо ситуації в Україні від початку російського вторгнення в Україну. Фактично, це добровільне об’єднання шести різних телеканалів, шести різних медіагруп, в тому числі й державних, і публічного мовника, які разом цілодобово ведуть мовлення.

Парламентський телеканал «РАДА» входить до єдиного об’єднання усіх загальнонаціональних телеканалів. ТК «РАДА» висвітлює роботу Верховної Ради України дев'ятого скликання в умовах дії воєнного стану, посилює інформаційну політику держави, протидіє пропаганді агресора та сприяє більш повному інформуванню суспільства про соціально-політичні та військові процеси в Україні.



Українська залізниця стала найважливішою логістичною компанією України і сталевою дорогою життя для мільйонів українців. Поїзди були єдиним способом виїхати хоч куди-небудь подалі від загрози життю.

Поїздні бригади жили у нескінченних рейсах – рятували, розраджували, захищали тих, хто тікав із пекла війни. Терплячі залізничники надзусиллями вгамовували паніку у пікових періодах евакуацій. Вони розміщували десятки жінок дітей, літніх людей і тварин.

Разом ми – сила! І тільки разом ми переможемо!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку