24 лютого 2022 року розпочалася нова глава новітньої історії боротьби за нашу Державність! До роковин повномасштабного вторгнення, пропонуємо разом згадати незламні, сміливі, хоробрі історії, які стали своєрідними символами нашого шляху до Перемоги! Кожен із нас став воїном, кожен на своєму фронті.

 Сьогодні ми розповімо про Парламентський фронт.



В інтерв'ю «Українській правді» Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук розповів про специфіку роботи парламенту у перші дні війни.

https://www.facebook.com/educationcenterofVRU/videos/1257570991776784


Попри війну, попри небезпеку, попри невідомість, попри страх та невизначеність – до України приїжджають міжнародні гості, дипломати, політики, парламентарі та президенти багатьох країн. Вони всебічно допомагають та підтримують нашу боротьбу за Незалежність, за свободу.

Візити високопосадовців в Україну під час війни – це потужний сигнал та демонстрація, що народи з різних куточків світу стоять поряд з Україною в боротьбі з російськими окупантами. Це ще один доказ того, що Україна стоїть на захисті всього західного світу, та є невід'ємною його складовою, на яку впав тягар протистояння з віссю зла.





Вже з перших днів війни ми почали виборювати своє європейське майбутнє!

23 червня Європейська Рада ухвалила рішення про надання Україні статусу кандидата до Європейського Союзу.

Кожного дня ми боремося за демократичні європейські цінності! Ми – хоробрі українці Незалежної країни!







 





















































Повернутись до списку публікацій

Версія для друку