Нашими мужніми і незламними героями можна захоплюватися та пишатися їхньою сміливістю та хоробростю. Місяць Незламності – це підтверджує, що діти України відстоюють свободу і незалежність разом із дорослими! Своїми щоденними героїчними вчинками доводять, що вони сильні, мужні та незламні у боротьбі з ворогом! Ч.4:

Історія 14-річного мужнього Сашка Гуцала, який разом з родиною пережив кількатижневу окупацію в місті Буча, дійсно вражає. Рішучий хлопчина був «кормилицем» у своїй сім'ї – щодня під ворожими обстрілами він відправлявся на пошуки їжі та води для рідних.

https://bit.ly/3wreO0O

Кмітливий 7-річний Єгор Шемет із села Шестовиця, Чернігівської області мешкає разом зі своїм братом, двома сестрами та з бабусею-опікункою.

Унаслідок бойових дій їхній будинок був пошкоджений, але родина досі проживає в селі.

Однак хоробрий Єгор не впав у відчай, а вийшов на захист свого села. Він самотужки змайстрував дерев’яний автомат і з ним охороняв зруйновану вулицю, на якій вціліло лише три оселі.

https://bit.ly/3KfJ04r

Рішучий 12-річний Гліб Бондаренко, перебуваючи на дитячому майданчику під час ворожого обстрілу касетними бомбами міста Харкова, закрив собою 9-річного хлопчика та врятував йому життя. У результаті цього обстрілу відчайдушний Гліб був поранений у праве плече, праву легеню та передсердя. Нині мужній герой разом із мамою перебуває на лікуванні у дитячому хірургічному відділенні клініки «Шаріте» в місті Берліні.

https://bit.ly/3QLIygK



 

 

 

 

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку