Наші надзвичайно талановиті, хоробрі, сміливі діти є справжніми патріотами своєї Батьківщини. Своїми вчинками вони підтверджують це щодня. Показують свою любов до рідної землі, своєї країни та ЗСУ!

Ч.2.:

Аби допомогти Збройним силам України, відчайдушна 9-річна Кіра Губіна з Чернігова обстригла своє довге волосся. А всі виручені кошти у сумі 3,5 тис. грн. вона перерахувала військовим на передову.

https://bit.ly/3AjIxcY

Працелюбний 11-річний Максим з Покровська нині підробляє у Чернівцях заради ЗСУ. Через війну Максим разом з мамою та старшим братом був

змушений переїхати з рідної Донеччини до Чернівців. Однак навіть на відстані від фронту хлопчик хотів бути корисним для армії, тому допомагав людям по господарству за символічну суму, а на виручені гроші купляв броніки для військових.

https://bit.ly/3AGyZdr

Талановита 6-ти річна Соломія Реут з Дніпра збирає гроші для українських «супергероїв», виконуючи різні мелодії на флейті. За два дні гри на флейті дівчинка назбирала необхідну суму для купівлі одного бронежилета. І продовжуватиме збирати кошти доти, доки в цьому буде необхідність. 

https://bit.ly/3dEBBPY

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку