Заступниця Голови Верховної Ради України на своїй сторінці у Facebook виступила з ініціативою оголосити 5 березня Днем Міжнародної Солідарності з Україною, щоб об’єднати та активізувати зусилля світової спільноти для протидії російській агресії.

 «Наша головна вимога до всього співтовариства – закрити небо над Україною! Я пропоную оголосити 5 березня День Міжнародної Солідарності з Україною! Почати на всіх майданах, у всіх країнах! Ми маємо додати організованості всім тим, хто хоче допомогти Україні», - наголосила Олена Кондратюк.

 Віцеспікер переконана, якщо тисячу разів промовити, прописати і поширити інформацію про Суботу, як День Солідарності, то це дасть можливість зібрати в тисячу разів більше людей, особливо в Росії.

«Росія - вставай! З таким гаслом звернулася заступник Голови Верховної Ради України до усіх небайдужих громадян РФ.  «У всіх, хто мовчить, не виходить на протест проти вбивств мирних людей, проти обстрілів мирних міст градами і дитячих садочків ракетами - теж руки замазані в крові українського народу!» - підкреслила Олена Кондратюк.

Заступник Голови Верховної Ради України закликала усіх активно поширювати інформацію про цю ініціативу серед знайомих та родичів за кордоном.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку