Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко під час Всеукраїнського форуму до Дня захисту дітей наголосив: «У непрості часи ми відкриваємо цей захід. Абсолютно непрості часи настали для наших українських дітей. Знаємо, що багато загиблих, осиротілих, тих, хто позбувся можливості продовжувати здобувати освіту».

У ході промови Олександр Корнієнко зазначив, що Конвенція про права дитини давно прийнята ООН. Проте, Конвенція ООН про права дитини переживає в Україні випробування подіями війни.

Розповідаючи про те, чим допомагає парламент України дітям у воєнний час, перший віцеспікер, зокрема, зазначив: «Сьогодні створено багато гуманітарних проектів та фондів із прихистку родин із дітьми та гарантування їхніх прав».

Під час виступу Олександр Корнієнко запевнив учасників Всеукраїнського форуму , що Верховна Рада України завжди пам’ятала та буде пам’ятатиме про дітей нашої країни та сприятиме їх всебічній підтримці у всіх сферах життя.

Першу частину форуму, яка проходила в українському парламенті, ви зможете переглянути за посиланням: https://youtu.be/kdh93Fv9xZk

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку