Керівниця Освітнього центру Олена Костинюк взяла участь у відкритті  5-ої щорічної зустрічі Міжнародного форуму парламентських центрів відвідувачів, яка відбулася в Ізраїлі.

Генеральний директор Апарату Кнесету Гіль Сегал, відкриваючи Міжнародний форум, у своїй промові приділив особливу увагу українській делегації Апарату Верховної Ради України, зазначивши, що Ізраїль всім серцем вболіває за Україну у ці складні для країни часи.

Виступаючи у Кнессеті перед представниками понад 30-ти  парламентських делегацій з країн Європи, США, Північної Америки, Японії, Олена Костинюк у своїй промові наголосила: «Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності і Свободи, одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох Революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам'ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції  стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору».

У ході виступу Керівниця Освітнього центру зазначила, що «нині Україна живе в умовах повномасштабного вторгнення росії, яка під прикриттям міфічних «демілітарізації та денацифікації» хоче позбавити українців свободи та права самим обирати майбутнє. Українці продемонстрували прагнення жити у незалежній та вільній країні у двох революціях і доводять його сьогодні».

Наприкінці Олена Костинюк звернулася до всіх учасників Міжнародного форуму та вкотре закликала весь світ підтримати Україну у боротьбі проти агресора.

Окрема подяка нашим міжнародним партнерам Internews Ukraine,  American Councils for International Education, Програма USAID РАДА: наступне покоління за всебічну допомогу та сприяння!

 


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку