Перша заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Ірина Констанкевич виступила із промовою під час експертного круглого столу з нагоди 32-річчя українського парламентаризму на тему: «Громадянська парламентська просвіта в умовах війни: зміст, форми, технології».

Під час свого виступу Ірина Констанкевич зазначила: «Ми маємо активно долучати до парламентської просвіти ту молодь, школярів, які вимушено покинули нашу країну. Необхідно розуміти свою дотичність до формування майбутнього покоління і ми не маємо права там їх залишили, адже саме наступне покоління буде будувати нову у всіх сенсах державу. Потрібно забезпечувати для них не тільки умови матеріальні та фізичні, але й умови для належної освіти. Ми вже розпочали роботу над вирішенням цього питання та активно комунікуємо з осередками українства, які є в різних країнах, детально вивчаючи потреби освітньої галузі».

Переглянути повний запис заходу можна на Фейсбук-сторінці Освітнього центру: https://www.facebook.com/educationcenterofVRU

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку