Школярі Спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва мали можливість поспілкуватися одразу з декількома народними депутатами України, адже до них на урок завітали Жан Беленюк, Микола Тищенко та Василь Вірастюк. 
Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Жан Беленюк поділився власною історією професійного шляху та досвідом участі у міжнародних спортивних змаганнях. Протягом уроку школярі активно ставили питання народному депутату та дізналися про особливості розвитку спорту в Україні.

 

Варто зазначити, що Чемпіон Олімпійських ігор у Токіо (2020) Жан Беленюк вперше долучився до заходів Освітнього центру Верховної Ради України. 


З Миколою Тищенко учні дізналися про особливості роботи Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури. Родзинкою уроку стала імпровізація від парламентаря, який запропонував дітям створити власну комбінацію привітання. 

 

Ще одним народним депутатом України, який завітав до школярів Спеціалізованої школи І ступеня № 327 м. Києва став Василь Вірастюк. Це саме той унікальний момент, коли учні можуть не лише опанувати особливості законотворчої діяльності, а й дізнатися про особистий досвід роботи народного депутата України. Василь Вірастюк поділився з дітьми власними законодавчими ініціативам, розповів про досягнення у спорті, як володаря титулу «Найсильніша людина світу», та надихнув учасників заходу на нові власні звершення. 

Народні депутати України долучаються до уроків Освітнього центру не тільки у якості організаторів груп дітей, а й як спікери та активні учасники заходу.


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку